SEPTEMBRIE

Toamna incepe cu o vacanta nebuna

Luna septembrie este ideala pentru relaxare la preturi avantajoase, in destinatii de neuitat. Luna septembrie este cea mai buna perioada pentru a vizita Europa, deoarece aglomeratia specifica sezonului de vara s-a dus, preturile au mai scazut, iar soarele arzator si caldura nu mai sunt deranjante.

CROAZIERA

Insulele Canare

Croaziera 2017 - Insulele Canare (Savona) - Costa Cruises - Costa Magica - 11 nopti Porturi: Arrecife, Insulele Canare - Funchal, Madeira, Portugalia - Malaga, Spania - Marseille, Franta - Roma (Civitavecchia), Italia - Savona, Italia - Tenerife, Insulele Canare

Cere Oferta

CITY BREAK

Tenerife

Luna septembrie este foarte potrivita pentru o vacanta in Tenerife. Poti alege sa faci plaja, baie in ocean, sau poti opta pentru drumetii montane, catarari. Descopera vulcanul Teide! O data ajunsi acolo veti remarca ca in partea de nord nisipul este negru si mai granulat, in comparatie cu partea de sud unde nisipul este fin si galben cu negru. Must see: Loro Parque! Vei intalni multe animale marine.

Cere Oferta

SKI

Italia

Ghetarul Passo Stelvio este o destinatie de ski excelenta unde sezonul incepe la sfarsitul lunii mai pana la inceputul lunii noiembrie. Este unul din putinele locuri din lume care poate garanta 12 luni de schiat pe an. Ghetarul Stelvio ofera cele mai multe partii de ski din Alpi, care sunt unice ca altitudine si peisaje spectaculoase.

Cere Oferta

CIRCUIT/ALL INCLUSIVE

Rio de Janeiro

Septembrie-octombrie, cand e primavara in Rio de Janeiro, este una din cele mai bune perioade pentru a vizita orasul celui mai vestit carnaval de pe planeta (care are loc in februarie insa) datorita temperaturilor placute si a umiditatii scazute. Sao Paulo are un climat similar cu Rio de Janeiro.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.