IUNIE

Luna zambetelor insorite

Luna iunie este o perioada foarte buna pentru o vacanta in Antalya datorita temperaturilor mai moderate. Antalya este foarte populara incepand chiar de la jumatatea lunii iunie. O alta optiune este Disneyland Paris, pentru familiile cu copii.

CROAZIERA

Mediterana de Est (Venetia)

Croaziera 2017 - Mediterana de Est (Venetia) - Costa Cruises - 7 nopti. Te invitam intr-o croaziera fascinanta, pornind din Venetia, asa-zisul "oras-plutitor", cu ale sale faimoase canale si gondole, precum si arhitectura fascinanta, continuand cu splendidele orase Dubrovnik si Split si nu in cele din urma, cu plajele Croatiei.

Cere Oferta

CITY BREAK

Disneyland, Paris

Disneyland Paris este tinutul mirific unde orice copil sau adult cu suflet de copil isi doreste sa ajunga macar o data, pentru a se putea bucura alaturi de personajele preferate din desenele animate. Profita de ofertele noastre magice la Disneyland Paris!

Cere Oferta

SKI

Austria, Hintertux - ski 365 zile pe an

Hintertux este singurul ghetar din Austria care functioneaza tot anul - deschis si vara! Daca vrei sa schiezi cu adevarat, si nu doar sa petreci cateva ore pe partie, destinatia perfecta este Hintertux!

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Turcia

O vacanta in Turcia nu inseamna doar plaja, nisip si mare, reprezinta istorie si obiective turistice impresionante. In plus, ospitalitatea e unul din lucrurile care ii definesc cel mai bine pe turci ! Lasa-te rasfatat intr-o vacanta All Inclusive in Antalya, Turcia ! Antalya este considerata capitala turismului din Turcia, datorita serviciilor excelente, a plajelor frumoase si a nenumaratelor obiective cu importanta istorica si culturala. Fiind o destinatie prin definitie pentru familiile cu copii, Antalya este foarte populara incepand chiar de la jumatatea lunii iunie.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.