NOIEMBRIE

Aloha! E timpul pentru un cocktail tropical

Vrei sa scapi de temperaturile scazute de acasa? Sau poate vrei sa gasesti o oferta buna, in perioada reducerilor? Noiembrie este cea mai buna perioada pentru a alege o calatorie pe un vas de croaziera.

CROAZIERA

Croaziera Fiji si Noua Caledonie

Croaziera Fiji si Noua Caledonie, 15 zile ; Sydney – Mare – Vila – Port Denarau – Suva – Savusavu – Dravuni Island – Noumea

Cere Oferta

CITY BREAK

Dubai

DUBAI ar trebui vizitat mai ales intre lunile noiembrie si martie. Incepand cu luna mai si pana in septembrie temperaturile pot atinge chiar si depasi 45 de grade Celsius in oras.

Cere Oferta

SKI

Austria

Ghetarul Hintertux - singurul ghetar pe care se schiaza pe toata perioada anului in Austria! Intre cotele 1.500 si 3.250 de metri deasupra nivelului marii, va asteapta peste 86 de kilometri de partii cu toate gradele de cunoastere a schiatului. Este singurul ghetar austriac care “functioneaza” si vara.

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Republica Dominicana

Cea mai buna vreme va astrapta in Republica Dominicana in timpul sezonului uscat, intre lunile noiembrie si aprilie, cand temperatura medie este de 25° C. Republica Dominicana are un climat tropical, cu doua sezoane, umed si uscat, cu mici variatii de temperatura.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.