IANUARIE

Luna exoticelor lagune

In timp ce Europa tremura de frig, in Caraibe soarele dogoreste pe plajele cu nisip alb, iar in Cuba este sezonul ideal pentru calatorii care vor sa se bucure de natura si plaja.

CROAZIERA

Caraibe

Insulele din Caraibe sunt printre cele mai atragatoare destinatii de vacanta, mai ales daca iti place plaja! Vremea este sublima, iar dupa sezonul de varf de Craciun si de Anul Nou, preturile scad considerabil. Iti recomandam sa decoperi toate insulele din Caraibe pentru o experienta de neuitat!

Cere Oferta

CITY BREAK

Anul Nou in Piata Rosie, Moscova, Rusia - Artificii si vodka

In noaptea de 13 spre 14 ianuarie in Rusia se sarbatoreste neoficial Anul Nou pe stil vechi. La Moscova, locul cel mai aglomerat de Anul Nou este Piata Rosie, unde cerul se aprinde cu focuri de artificii. Rusii obisnuiesc sa bea sampanie la miezul noptii, sa deschida usile si ferestrele pentru ca noul an sa intre in casa.

Cere Oferta

SKI

Elvetia

Elvetia este paradisul skiorilor si este renumita pentru partiile St. Moritz, Davos, Verbier sau Zermatt. Calitatea zapezii este garantata, iar preturile pentru cazare si pentru ski-pass sunt mai reduse decat in perioada Sarbatorilor de Iarna. Sezonul de ski din Alpi incepe cu perioada Craciunului si tine pana in aprilie. Daca iubesti iarna si skiul, vei indragi sutele de partii din Elvetia!

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Maldive

Soare, plaje exotice cu nisip fin, alb, inconjurate de ape turcoaz stralucitoare, cu rezervatii de corali si pesti multicolori, toate le gasesti in insulele Maldive. Daca iti doresti relaxare, servicii de lux, dar si preturi rezonabile, luna Ianuarie este perioada ideala pentru o vacanta de vis! Bucura-te de scufundari si cunoaste lumea fantastica marina, cat si peisajele naturale senzationale! Vremea: In Ianuarie, zilele sunt calde, ca si in restul anului, racorite de brizele marine, cu temperaturi maxime de 30 de grade.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.