MARTIE

E timpul pentru un martisor special

Luna martie poate fi una perfecta pentru o mica vacanta, avand in vedere ca o multime de evenimente importante au loc la inceput de primavara. Te am facut curios? Vezi recomandarile noastre…

CROAZIERA

Croaziera 2017 - Insulele Canare

O destinatie exotica, tropicala, insulele Canare ofera, in tot timpul anului conditii ideale pentru petrecerea vacanţei. Sunt un paradis al vacantelor relaxante. Tenerife si Gran Canaria sunt cele mai cunoscute oaze turistice, iubitorii de natura vor alege La Palma, Gomer, cei ce vor sa exploreze vulcanii se vor indrepta spre Lanzarote. In februarie si martie este festivalul din Canare, iar in martie Festivalul Plimbarii prin Tenerife, cu drumetii si multe alte activitati. In Tenerife vei gasi locuri pline de contraste naturale, cu plaje, desert de nisip, peisaje selenare, dar si vulcanul inca activ El Teide. Temperaturile in aceste insule nu scad sub 20 de grade, iar apa oceanului este extrem de calda.

Cere Oferta

CITY BREAK

Amsterdam

Un city break in Amsterdam iti ofera intr-un timp scurt sa descoperti o bogata istorie arhitecturala, cat si o atmosfera moderna palpitanta. Poti face plimbari si explora zeci de galerii de arta moderna si muzeele pictorilor Rembrandt, Van Gogh sau sa experimentati o multime de restaurante, baruri si cafenele exceptionale. Plimbarea pe canale, printre sute de poduri este o experienta deosebita care trebuie incercata!

Cere Oferta

SKI

Alpii Francezi

Daca vrei sa sa profiti de ultimele zapezi ale iernii iti recomandam ski in Alpi unde te asteapta o multitudine de regiuni de ski intinse, partii fantastice si nenumarate posibilitati de a practica sporturi de iarna. Alpii francezi ofera cea mai mare varietate de statiuni montane si cele mai frumoase peisaje. Nu rata Chamonix daca vrei sa schiezi pe unele dintre cele mai spectaculoase partii alpine sau daca tot ce iti doresti este sa petreci cateva zile relaxante intr-una dintre cele mai celebre statiuni franceze din Alpi.

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Bahamas

Bahamas, vacanta unde totul este posibil! Resortul Atlantis este una din cele mai cunoscute destinatii din Bahamas. Situat intr-un parc exotic, resortul cuprinde un parc acvatic, restaurante de lux, un templu Mayas, precum si o serie de acvarii in care traiesc sute de specii marine. O vacanta in Bahamas poate fi incantatoare si de neuitat! Probabil cea mai buna perioada pentru a merge in Bahamas este cea cuprinsa intre lunile noiembrie - aprilie. Din luna mai pana in octombrie este sezonul cald, ploios in Bahamas, cu toate ca ploaia se limiteaza adesea la niste dusuri periodice. Desi uraganele sunt rare in Bahamas, nu trebuie uitat ca perioada iunie-noiembrie este declarata oficial sezonul uraganelor la Oceanul Atlantic, astfel de fenomene puternice neocolind nici zona Bahamas.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.