OCTOMBRIE

Calatorii in culori vii

Nu lasa vremea sa-ti strice vacanta! Octombrie este vreme buna pentru colindat capitale europene precum Madrid, Roma, Atena sau Lisabona. Iti doresti un concediu intr-un loc exotic, la celalalt capat al pamantului, soare si ape cristaline? Iti recomandam sa alegi Mauritius! Cele mai bune luni pentru a vizita Mauritius sunt asadar aprilie, mai si iunie precum si perioada cuprinsa intre septembrie si octombrie.

CROAZIERA

Croaziera premium Brazilia, Uruguay, Argentina

Croaziera premium Brazilia, Uruguay, Argentina, 13 zile - Rio de Janeiro – Buzios – Ilha Grande – Parati – Santos – Porto Belo – Rio Grande – Punta del Este – Montevideo – Buenos Aires

Cere Oferta

CITY BREAK

Cipru

Daca consideri ca vara trece prea repede, poti prelungi vremea de plaja cu o vacanta in Cipru. Cu o istorie de peste 6000 de ani Larnaca este cea mai veche asezare din Cipru, un loc invaluit in mistere si legende la care se adauga forfota locurilor moderne si luxuriante. Preturile sunt mai mici fiind extrasezon.

Cere Oferta

SKI

Tignes

In Tignes schiezi inainte de altii si mult dupa ei. Ai sansa sa te bucuri de ghețarul Grande Motte incepand din luna octombrie si pana la sfarsitul primaverii. Tignes se afla in Savoia (sud-estul Frantei). O zona de schi uriasa care ofera 300 km de partii de buna calitate!

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Mauritius

MAURITIUS sau alte insule invecinate din Oceanul Indian, nu trebuie vizitate in perioada noiembrie-martie, cat dureaza aici sezonul ploios. Cea mai buna perioada pentru a vizita insula Mauritius este cea cuprinsa intre luna mai si in octombrie, cand vremea este calda si uscata, cu o temperatura medie in aer de 24° C si a Oceanului Indian de peste 23° C.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.