MAI

Luna imperialelor calatorii

O veste buna pentru iubitorii de calatorii: luna mai este perfecta pentru vacante insorite in emisfera nordica, în Europa, dar si pentru destinații exotice precum Bora Bora, Caraibe sau Bali. Orasele europene sunt asaltate de turistii din intreaga lume. Obiectivele turistice care merita vizitate sunt numeroase, la fel si posibilitatile de recreere si distractie. Preturi convenabile in majoritatea capitalelor europene, atat pentru cazare, cat si pentru biletele de avion. Nu trebuie uitat faptul ca vremea este foarte buna.

CROAZIERA

Insulele Grecesti

Traseu croaziera: Mykonos; Marmaris; Patmos; Santorini. Toate aceste locuri minunate le vei descoperi intr-o frumoasa croaziera in Insulele Grecesti. Vei avea oportunitatea sa vizitezi obiectivele turistice ale oraselor antice din Grecia si te vei opri in porturi captivante ca fabulosul Santorini, in insula vanturilo-Mykonos si in alte golfuri renumite, iar apoi te vei relaxa la bordul navei, in atmosfera placuta si animata cu servicii de calitate. Facilitatile de divertisment, precum spectacolele de teatru, activitatile de la bordul vasului, sunt toate incluse in tariful croazierei. Vasele de croaziera au fost create in asa fel incat sa ai totul la dispozitie pentru a face o calatorie de vis.

Cere Oferta

CITY BREAK

Sorrento si Coasta Amalfitana

Coasta Amalfi, alaturi de insula Capri, care este situata in apropierea peninsulei Sorrentine, reprezinta una dintre cele mai populare regiuni in randul turistilor din intreaga lume. In Amalfi, marea are culoarea azurului, plajele sunt acoperite de nisip fin si alb, iar arhitectura constructiilor uimeste prin finete si maretie! Vei gasi aici unele dintre cele mai luxoase hoteluri si resturante ale Italiei.

Cere Oferta

SKI

Hochzillertal Kaltenbach, Austria

Conform publicatiilor straine, a fost declarata cea mai buna statiune de ski din lume. Hochzillertal Kaltenbach se lauda cu o calitate a partiilor deosebita, 90% dintre acestea avand aparate de zapada artificiala, astfel incat sa permita desfasurarea adecvata a sporturilor de iarna fie in timpul zilei, fie pe nocturna.

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Marrakech, Maroc

Marrakech este un oras in care poti petrece un sejur romantic in Maroc. Este cel mai important oras imperial din istoria Marocului si are o diversitate culturala incredibila. Marrakech-ul este un oras extrem de frumos, cu multe atractii turistice si o oaza de bucurie, un loc romantic unde poti avea parte de un sejur pe care nu il vei uita prea curand! Primavara este ideala pentru un sejur in Marrakech!

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.