IULIE

Luna croazierelor jucause

O croaziera in Fiordurile Norvegiei se potriveste intr-o luna atat de calduroasa. Peisajul este divin si nu mai are nevoie de nicio descriere, asa ca merita sa iti faci bagajele pentru o astfel de vacanta.

CROAZIERA

Croaziera All Inclusive Brizele Mediteranei

Incearca ceva unic ca destinatie de vacanta: Croaziera All Inclusive Brizele Mediteranei. Roma - Pisa/Florenta - Nice (Villefranche) – Provence (Toulon) - Barcelona- Napoli-Roma. Alege croaziera pe Mediterana si descopera cultura si istoria bogata a celor mai importante capitale europene. Viziteaza muzeele si palatele, bucura-te de privelistile incredibile, dar si de gastronomia de top din restaurantele locale. Printre cele mai interesante atractii mentionam: Colosseumul si Vaticanul in Roma, superbele poduri venetiene, Turnul din Pisa, Sagrada Familia din Barcelona si multe altele.

Cere Oferta

CITY BREAK

Londra

LONDRA cel mai vizitat oras al Europei! De la obiective turistice moderne cum ar fi Lodon Eye, la celebra roata din Londra, pana la atractii foarte vechi cum ar fi Turnul Londrei, capitala Regatului Unit are o oferta de atractii impresionanta. Daca esti pasionat de arta, vei gasi o multime de muzee si galerii de arta. De asemenea, plimba-te prin magazinele deja celebre: Selfridges sau Harrods sau exploreaza celebrele cartierele Soho si Chinatown, cat si pub-urile, restaurantele si cafenelele care se intalnesc la tot pasul. Vremea: In iulie, este o perioada placuta pentru o vizita in Londra; temperatura medie: 20-25 grade.

Cere Oferta

SKI

Elvetia

Resortul de ski Zermatt, din Elvetia este asociat cu faimosul munte Matterhorn, cel mai inalt ghetar din Europa. Ca si Hintertux din Austria, ofera conditii optime de zapada pentru schiat si pe timpul verii si te poti bucura de peste 20 de km de partii excelente.

Cere Oferta

CIRCUIT

ZANZIBAR, TANZANIA

Viziteaza celebrele parcuri nationale: Serengeti, Ngorongoro, Manyara si apoi alege un sejur relaxant in luxurianta si extravaganta Insula Zanzibar! Fiind aproape de ecuator, clima este calduroasa pe tot parcursul anului. Cea mai buna vreme pentru a calatori in Zanzibar este in perioada iunie-octombrie, cand temperaturile medii sunt de 26 grade.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.