DECEMBRIE

Luna lui Mos Craciun

Exista doua tipuri de persoane: cei ce iubesc iarna si cei ce ar da orice sa se mute pe timpul iernii intr-o tara cu o clima blanda.In lunile noiembrie-decembrie, marile capitale europene se imbraca in straie de sarbatoare, transformand pietele centrale in targuri de Craciun. Rezerva-ti cateva zile pentru a gusta si tu din magia unui eveniment cu traditie ce preceda Ajunul Craciunului. Daca esti in cautarea unei destinatii exotice unde sa iti petreci vacanta de iarna, citeste propunerile noastre de mai jos si alege locul perfect pentru tine!

CROAZIERA

Croaziera exotica de Revelion

Croaziera exotica de Revelion: Croaziera Singapore – Indonezia – Malaysia – Thailanda, 13 zile; Singapore – Bali – Lombok – Penang – Phuket – Langkawi – Kuala Lumpur; Plecare: 27 decembrie

Cere Oferta

VACANTA

Craciun in LAPONIA - Tara lui Mos Craciun

Cand auzi "Laponia", inevitabil, te gandesti la un taram inghetat si la Mos Craciun, la spiridusi, reni si la clipele magice ale copilariei. Este cunoscuta in intreaga lume ca Tara lui Mos Craciun, locul magic unde alaturi de spiridusi, Mosul pregateste cadourile pe care le trimite in seara de Ajun copiilor de pretutindeni, strabatand lumea in sania trasa de reni. Aflata la Cercul Polar, Statiunea oficiala de schi a lui Mos Craciun- Levi, este statiunea cu cele mai mari partii de schi din Finlanda, gazduind anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi. Cu o diversitate impresionanta de activitati de iarna, 15 partii de schi iluminate pe timpul noptii si cu un centru ce ofera o mare varietate de baruri si restaurante, scoli de schi si magazine de inchiriere a echipamentelor destinate sporturilor de iarna, Levi este un loc idilic pentru petrecerea vacantei de iarna.

Cere Oferta

SKI

Elvetia

Daca iubesti iarna si skiul, vei indragi sutele de partii din Elvetia. Este paradisul skiorilor si este renumita pentru partiile St. Moritz, Davos, Verbier sau Zermatt. Sute de resorturi de ski la mare inaltime, ofera unul din cele mai lungi sezoane de ski in Alpi, incepand cu Craciunul pana la Anul Nou si din februarie pana in aprilie, dar in decembrie sunt mari reduceri in resorturile pentru schi. Calitatea zapezii este garantata, iar preturile sunt deosebit de avantajoase, in special dupa prima saptamana a lunii decembrie. Preturile pentru cazare si pentru ski-pass sunt mai reduse decat in perioada Sarbatorilor de Iarna.

Cere Oferta

ALL INCLUSIVE

Jamaica

Cel mai bun timp pentru a vizita Jamaica este in timpul sezonului de iarna de aici, uscat, respectiv din decembrie pana in aprilie. Cele mai ploioase luni din Jamaica sunt in perioada mai-octombrie, atunci cand temperatura ajunge la o medie mare de 31° C, si in iulie si august. Ploi pot aparea in orice moment in Jamaica, destinatie predispusa la uragane in intervalul iunie-noiembrie, cu probabilitati mai mari de a le intalni in lunile septembrie si octombrie.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.