AUGUST

Luna vacantelor dichisite

August este luna de concedii pentru toata lumea. De asemenea, preturile cresc excesiv in aceasta perioada. Noi iti recomandam sa iti planifici din timp vacanta! Ofertele Early Booking sunt alegerea perfecta pentru persoanele care isi planifica concediile din timp. Ele ofera garantia unei vacante la un pret foarte bun, exact in statiunea si in hotelul dorit!

CROAZIERA

Croaziera Fiorduri Norvegiene

Sub ”soarele de la miezul noptii”, aceasta croaziera catre tinuturile de la Cercul Polar Arctic va fi mereu o adevarata incantare a tuturor simturilor. Vei vedea cele mai frumoase si mai interesante locuri din Norvegia si vei respira aerul proaspat al fiordurilor incredibile! Odata ce vei ajunge la Capul Nord, vei avea sentimentul unei nemarginiri coplesitoare. Toate acestea, intr-o croaziera de lux, cu un intinerariu deosebit, in care vei avea sansa sa experimentezi adevaratul spirit norvegian!

Cere Oferta

CITY BREAK

Islanda

Islanda infloreste pe timpul verii! Islanda este insula contrastelor, tara ghetii si a focului, taramul mistic al elfilor si al trolilor! Cel mai bun timp pentru a vizita Islanda este in iulie si august cand natura reinvie sub soarele care straluceste pana dupa miezul noptii. Vizitati: ghetarii, vulcanii si relieful glaciar, cascadele si parcurile nationale.

Cere Oferta

SKI

Austria

In Kaprun, cum este cunoscut ghetarul Kitzsteinhorn, se poate schia in functie de vreme, dar se doreste ca sezonul de ski sa fie deschis pe toata perioada verii, cand functioneaza doar partiile de langa instalatia Magnetkopf.

Cere Oferta

CIRCUIT

Kenya

In August animalele se indrepta catre Kenya, zona Maasai Mara. Migratia anuala a antilopelor gnu prin Serengeti atinge punctul maxim in luna august. Vei avea ocazia sa experimentezi safari-ul in cele mai importante rezervatii si parcuri nationale sau sa te relaxezi la plaja, la tarmul Oceanul Indian, in zona Mombasa sau in zona insulei Lamu.

Cere Oferta

Te intereseaza alta destinatie?
Suna la 031.9596 pentru o oferta personalizata.